Casa Veldzicht stad Groningen nabij Leekstermeer

19 Juni 2021 - Annemiek Mulder

€ 60.00

Vanuit de stad Groningen ben je binnen 10 minuten bij Casa Veldzicht. Geen drukte maar een ruim, modern, knus huisje met zicht op de weidse landen die Groningen rijk is, en de skyline van de stad Groningen. Het Leekstermeer is op circa 250m afstand.

Dit 2 tot 4 personen vakantiehuisje beschikt over een zeer sfeervolle ingerichte woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer, ruim terras en tuin.

De woonkamer is voorzien van een gezellige open haard, heerlijke bank om avonden / dagen op te vertoeven en een ruime eettafel voor u en uw gezelschap om gezellig te ontbijten, lunchen en dineren.

De keuken is van alle gemakken voorzien zoals koelkast, vriesvak, oven, en andere huishoudelijke apparatuur.

In de eerste slaapkamer is een bedstee inclusief tweepersoonsbed (140x200) met kastruimte voor uw bagage. De tweede slaapkamer is voorzien van een ruime kastwand (voor nog meer bagage) en een stapelbed met uiteraard twee bedden van 90x200.

De badkamer is te bereiken via een overdekt achterom en is voorzien van een heerlijke douche, grote wastafel en spiegel wat een optimaal gebruik garandeert tijdens de ochtend en/of avond rituelen.

Handdoeken en bedlinnen zijn exclusief maar extra bij te boeken.
Uiteraard bent u vrij om uw eigen handdoeken/bedlinnen mee te nemen.

Bij Casa Veldzicht mag je gebruik maken van onze openhaard (exclusief hout). Hout kan bij reservering besteld worden (minimum afname 2 zakken, €5-, per zak). Casa Veldzicht werkt samen met NOVO hout. Dit is een werkplaats in de stad Groningen waar mensen (18-60jaar) met een beperking werken en begeleid worden door de inzet van vrijwilligers en medewerkers. Hiermee steunen we dit initiatief zodat hun werkzaamheden voortgezet kunnen worden.

Om de prachtige omgeving te verkennen is er de mogelijkheid om fietsen te huren gedurende je verblijf.

Wij als eigenaren van Casa Veldzicht willen jullie net zo thuis laten voelen zoals wij ons daar voelen. Heb je vragen of wil je simpelweg wat informatie? Wij denken graag met je mee.

Het geheel vrijstaande huisje bevindt zich op een perceel van ca. 175 m2 inclusief ruim terras met prachtig uitzicht op de weidse landen en de skyline van de stad Groningen.

Het bungalowpark (circa 30 bungalows) is kindvriendelijk, met op een aantal locaties speeltoestellen voor kleinere kinderen.

Het bungalowpark ligt op een unieke locatie aan het Leekstermeer wat de mogelijkheid biedt om te varen, zeilen, kanoën of surfen.

Let op!

- prijs is excl. Toeristenbelasting (€1,00 p.p.p.n.)
- prijs is excl. Schoonmaakkosten (€20-, per verblijf)
- prijs is excl. Bed/badlinnen maar zijn te huur*:
€ 2.50 p.p. bij boeking van maximaal 2 nachten
€ 5.00 p.p. bij boeking vanaf 3 nachten tot een maximum van 6 nachten
€ 7.50 p.p. bij boeking van 7 nachten (1 week)
€10.00 p.p. bij boeking vanaf 8 nachten tot een maximum van 14 nachten.
*Uiteraard bent u vrij om uw eigen handdoeken/bedlinnen mee te nemen.

Het chalet is niet te bereiken met het openbare vervoer door de unieke locatie. Mocht je transport willen van het centrum van Groningen naar Casa Veldzicht, vermeld dit dan in je reservering zodat we je op kunnen halen en brengen. Dit tegen een kleine meerprijs (nader te bepalen).

 

Regio
Groningen

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Casa Veldzicht is gelegen aan het Leekstermeer vlakbij de stad Groningen. Het natuurgebied 'De Onlanden' is op een kleine afstand te bereiken voor prachtige wandel,fiets en/of skeelertochten. Voor rustzoekers en stedentrippers DE ideale locatie om tot rust te komen en de stad Groningen te ontdekken. Ook leuk; Wildlands Emmen (ca. 60km afstand)